Sisällöntuotantopalvelut

Tuotan ja suunnittelen ostopäätöstä helpottavia, kiteytettyjä ja kansantajuisia asiantuntijasisältöjä sekä suomeksi että englanniksi: blogeja, artikkeleita, nettisivutekstejä, uutiskirjeitä, automatisoitua myyntiviestintää…

Vaikka sisällöntuotanto on arvokasta oppia organisaatiolle jo sinällään, tuotettuja sisältöjä täytyy myös osata hyödyntää: läpi verkkosivuston, sekä erilaisissa muissakin kanavissa ja formaateissa. Yksi sisältö kääntyy tarvittaessa moneksi – teen mielelläni tarjouksen tarvitsemastasi kokonaisuudesta.

Yrittäjäverkostostani löytyvät myös graafikon, koodarin, valokuvaajan, animaattorin ja analytiikkaosaajan palvelut – yhdessä muunnumme kokonaiseksi mainos- ja viestintätoimistoksi!

Timanttiset sanat.
“Kykysi kaivaa esiin olennainen
tuntuu joskus taianomaiselta.”
ANTTI LINDSTRÖM,
tuotepäällikkö,
Wille Machines Oy

Kuunteleva sisällöntuotanto

Onko sinulla painavaa sanot­tavaa, mutta kynä ei taivu tekstiksi kädessäsi? Tarvit­setko apua olen­naisten asioiden tiivis­tämisessä sopivaan mittaan? Tuotan sisällön puolestasi haastattelun tai muun lähdemateriaalin perusteella. Otan erityisesti huomioon julkaisun kohderyhmän ja sen tarpeet, jotta teksti sisältää vain olennaiset asiat selkeästi ja kansantajuisesti kerrottuna.

Hinnoitteluesimerkkejä (sisältäen haastattelut tai muun materiaalin keruun):

  • markkinoinnillinen artikkeliteksti: 600-800 e + alv 24 %
  • automatisoidut myyntiviestit asiakkuudenhallintatyökaluun (3-5 kpl): 400-600 e + alv 24 %

Teen tarjouksen toimeksiantokohtaisesti, joten kerrothan minulle tarpeistasi, kun otat yhteyttä! Nettijulkaisut voin viedä suoraan verkkosivualustallenne, sekä teen teksteille, kuville ja muille sisällöille mieluiten myös hakusanaoptimoinnin – jos asiantunteva analytiikkakumppani puuttuu, kauttani löydät senkin.

Ota yhteyttä

 

Ostajapersoonamääritys

Puhutko massoille, vaikka tavoittelet yksilöitä? Ostajapersoonien avulla puhuttelet kohderyhmäsi edustajia heitä koskettavalla tavalla. Ne ovat oikeaan elämään perustuvia, kuvitteellisia kuvauksia yrityksesi ihanneasiakkaista. Persoonat kuvaavat asiakastyyppejä heidän tavoitteidensa, haasteidensa ja onnistumistensa kautta. Niitä voit hyödyntää verkkosivuviestintäsi, sähköpostiviestintäsi ja muun myynti- ja markkinointiviestintäsi kohdentamisessa, jotta oikea viesti tavoittaa oikean henkilön.

  • Luon organisaatiollesi 2-3 ostajapersoonaa kyselyiden, haastatteluiden ja verkkosivuanalytiikan avulla.
  • Haastattelen sekä organisaatiosi myyjiä että asiakkaita, jotta saan kattavan kuvan persoonista.
  • Persoonien määrittelyn jälkeen kartoitan, miten hyvin yrityksesi nykyisten myynti- ja markkinointimateriaalien sisällöt sopivat persoonien tarpeisiin ja annan ehdotukset niiden kehittämiseksi.

Ostajapersoonamäärityksen ja kartoituksen hinta riippuu yrityksesi myyntitiimin koosta, haastateltavien määrästä ja omasta panoksestasi määritystyöhön. Kysy tarjousta tarpeisiisi sopivasta ostajapersoonamäärityksestä!

OTA YHTEYTTÄ

Valmentava sisällöntuotanto

Onko organisaatiossasi menossa brändiuudistuksen tai uuden (myynti)strategian aiheuttama muutos? Etkö keksi, miten saisit parhaiten käännettyä verkkosisällöt, yritysesitykset tai muut sisällöt uuden visionne mukaiseksi viestiksi? Anna minun sparrata!

Opastan tekemään sisällöstäsi uutta tavoitettanne henkivän kokonaisuuden rikkomatta alkuperäistä ajatustasi ja persoonallista kirjoitustyyliäsi. Pohdin, välittyykö kohderyhmällesi oikeanlainen kuva ja autan hahmottamaan, mitä parannuksia sisältöihin voisi tehdä. Ennen kaikkea saat kuulla myös, mikä tekstissäsi on hyvää ja miksi.

Annan sinulle palautteen tekstistäsi kirjallisena ja käyn palautteen kanssasi läpi. Laitan sinun aivosi töihin, jotta jonain päivänä et enää tarvitse apuani tekstiesi hiontaan.

Huomaathan, että valmentava sisällöntuotanto ei sovi kaikille: sinun täytyy sitoutua laittamaan persettä penkkiin, kuuntelemaan rakentavaa palautetta ja kehittämään sisältöjä kanssani. Ilman sinun sitoutumistasi kestävää muutosta ei tapahdu.

Hinta palvelulleni:
125 e/h + alv 24 % tai sopimuksen mukaan

Teen tarjouksen töistä aina toimeksiantokohtaisesti – kerrothan siis minulle tarpeistasi ja tekstisi laajuudesta tarjouspyyntöä laittaessasi.

Ota yhteyttä