Tietosuojaseloste ja evästekäytännöt

Tietosuojasta Creebon asiakkaille ja yhteistyökumppaneille

Creebo.fi-sivusto on suojattu SSL-varmenteella, jotta käyntisi sivustolla olisi tietoturvallinen. Sivusto ei hyödynnä eikä tallenna selaimeesi evästeitä. Creebon asiakkaana tai yhteistyökumppanina sinun on hyvä tietää myös seuraavaa:

Kerään yritykseni nimissä henkilötietoja asiakasviestintää (tarjouksiin vastaamista, yhteydenpitoa, töiden toimittamista) varten. Henkilötietoina kerään sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroita, ja mahdollisesti yrityksen käyntiosoitetietoja. Tiedot tallennan Googlen pilvipalveluun, jonka palvelinkeskukset sijaitsevat ympäri maailman. Googlen pilvipalvelussa säilytän myös ajanvaraustietoja online-tapaamisiimme. 

Kirjautumiseni palveluihin tapahtuu 2-vaiheisesti, jotta tiedot ovat mahdollisimman hyvässä turvassa. 

Lisäksi käyttämäni sähköpostiohjelmat ja pikaviestintäohjelmat (Email for Android, Sigmatic Webmail) keräävät sähköpostiosoitteita helpottaakseen päivittäistä työtäni viestien lähettämisessä. Laskutuspalvelussani (verkkolaskut.fi) on tiedot asiakasyritysteni laskutusyhteyshenkilöistä. Kirjanpitäjäni käsittelee vain yritysten laskutusosoitetietoja.

En luovuta keräämiäni tietoja eteenpäin ilman erillistä suullista tai kirjallista suostumusta.

Voit koska tahansa pyytää minua osoittamaan, mitä tietoja olen sinusta tallentanut ja tarvittaessa poistamaan tietosi rekistereistäni. Tarkistan tallentamieni tietojen tarpeellisuuden puolivuosittain ja poistan tiedot, joilla ei ole ollut aktiivisuutta kahteen vuoteen.

Edellinen tarkistus tehty: 3.4.2024

Terveisin
Rekisterinpitäjä
Elina Mäkinen
Yrittäjä, Tmi Creebo
elina@creebo.fi
0505286558